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Mung beans, sprouted : Nutriments
Composition de mung beans, sprouted pour 100g :Eau
Water | 88,90 g |
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Minéraux
Iodide | 2,00 µg |
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Valeur énergétique
41 calories pour 100g :
Protids | 3,81 g |
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Protein, crude, N x 6.25 | 4,18 g |
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Valeur énergétique
41 calories pour 100g :
Glucids | 5,16 g |
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Valeur énergétique
41 calories pour 100g :
Lipids | 0,52 g |
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FA saturated | 0,08 g |
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FA monounsatured | 0,12 g |
FA polyunsatured | 0,30 g |
FA 14:0 , myristic | 0,00 g |
FA 16:0, palmitic | 0,06 g |
FA 18:0, stearic | 0,02 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 0,12 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 0,26 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,05 g |
Beta-carotene | 75,00 µg |
Vitamines
Vitamin E | 0,16 mg |
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Vitamin C | 14,20 mg |
Vitamin B1 | 0,22 mg |
Vitamin B2 | 0,15 mg |
B3 vitamin | 0,90 mg |
B5 vitamin | 0,56 mg |
Vitamin B6 | 0,13 mg |
B9 vitamin | 106,00 µg |